Theorie-examen

Theorie-Examen bij theoriesnelhalen.nl

Voordat je het praktijkexamen mag afleggen, dien je het theorie-examen te halen. Het theorie-examen wordt afgenomen bij het CBR te Haarlem.

Het examen bestaat uit 3 onderdelen:

 
Gevaarherkenning 25 vragen, hiervan moet je 13 vragen goed beantwoorden
Kennisvragen: 12 vragen, hiervan moet  10 vragen goed beantwoorden
Inzichtvragen: 28 vragen, hiervan moet je 25 vragen goed beantwoorden

Het theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig.
Het examen kun je zelf reserveren via: www.cbr.nl
Meenemen: Een wettelijk toegestaan, geldig legitimatiebewijs
  $

  Gevaarherkenning

  $

  Kennisvragen

  $

  Inzichtvragen

  Rijschool skillz

  R

  Rijschool skillz

  Onze passie is het goed en veilige op weg sturen van beginnend bestuurders. Wij zullen er voor zorgen dat er veel veilige kilometers gereden zullen worden en iedereen zo snel mogelijk de weg op helpen. 

  Alles over het Auto Theorie-examen

  Het auto theorie-examen is een cruciale stap op weg naar het behalen van je rijbewijs. Bij het CBR streven ze ernaar om je alle benodigde informatie te bieden om je zo goed mogelijk voor te bereiden op dit examen. In dit artikel zullen we in detail uitleggen hoe het autotheorie-examen in zijn werk gaat en welke stappen je moet volgen om te slagen.

  Het Belang van het Auto Theorie-examen

  Het auto theorie-examen is van groot belang, aangezien het beoordeelt of je beschikt over de noodzakelijke kennis en begrip van verkeersregels en situaties. Dit examen waarborgt de veiligheid op de weg en beschermt zowel jou als andere weggebruikers. Het is een verplicht onderdeel voor het behalen van je autorijbewijs.

  Inschrijving en Voorbereiding

  1. Inschrijven voor het Auto Theorie-examen

  Voordat je kunt deelnemen aan het autotheorie-examen, raden we je aan het de theorie cursus te volgen bij theoriesnelhalen.nl. Na het afronden van de cursus zullen ze in overleg met jou een datum plannen voor het theorie-examen bij het CBR in Amsterdam. Jij hoeft alleen je geldige legitimatie mee te nemen.

  2. Studiemateriaal

  Een goede voorbereiding is essentieel voor succes. We raden aan om gebruik te maken van hoogwaardig studiemateriaal, zoals boeken, online cursussen en proefexamens. Deze materialen helpen je om de verkeersregels en situaties grondig te begrijpen.

  Het Auto Theorie-examen zelf

  3. De Examenstructuur

  Het auto theorie-examen bestaat uit verschillende onderdelen, waaronder multiple choice vragen en gevaarherkenning. Het is belangrijk om te weten hoe het examen is opgebouwd, zodat je je goed kunt voorbereiden.

  4. Tijdslimieten

  Elk onderdeel van het examen heeft een specifieke tijdslimiet. Het is cruciaal om je tijd goed te beheren, zodat je alle vragen kunt beantwoorden binnen de gestelde tijdslimieten.

  5. Gevaarherkenning

  Dit onderdeel van het examen test je vermogen om gevaarlijke situaties op de weg te herkennen. Zorg ervoor dat je de gevaarherkenning technieken goed beheerst.

  Tijdens en na het Examen

  6. Tijdens het Examen

  Probeer kalm te blijven tijdens het examen. Lees elke vraag zorgvuldig en overweeg je antwoorden goed. Het is belangrijk om geen onnodige fouten te maken.

  7. Directe Uitslag

  Na het examen ontvang je direct de uitslag. Als je geslaagd bent, ben je een stap dichter bij het behalen van je rijbewijs. Als je bent gezakt, krijg je inzicht in de onderdelen waarop je tekortschoot.

  Conclusie

  Het auto theorie-examen is een belangrijke mijlpaal op weg naar het behalen van je rijbewijs. Een grondige voorbereiding is van essentieel belang voor succes. Bij het CBR bieden we alle benodigde informatie en ondersteuning om je te helpen slagen. Gebruik de juiste studiematerialen, beheer je tijd effectief en wees voorbereid op gevaarherkenning.

  Met de juiste inzet en kennis kun je je auto theorie-examen met vertrouwen tegemoetzien. 

   

  Heel veel succes met je auto theorie-examen en je toekomstige avonturen op de weg!

  N

  Altijd dezelfde instructeur

  N

  Rijden in een nieuwe Volkswagen Polo

  N

  Alle auto's zijn rookvrij

  N

  Betrokken instructeurs

  N

  Leren rijden zoals rijden bedoeld is

  N

  Specialist in rijden / lessen met faalangst

  Wat onze klanten zeggen

  “Sylvia is een topper. Mijn dochter is in 1 keer geslaagd. Mijn dochter heeft faalangst en Sylvia wist haar goed voor te bereiden op het examen en stelde haar altijd gerust. Syl bedankt!”

  “Bedankt voor de duidelijk uitleg en hulp bij mijn theorie-examen. Sylvia, je bent een topper. “

  RIJSCHOOL SKILLZ

  Rijschool Skillz oefent in het examengebied van Haarlem. Cursisten kunnen worden opgehaald in Heemskerk, Beverwijk, Velsen-Noord, Uitgeest, Castricum, Wijk aan Zee, Velserbroek en IJmuiden.

   

  Neem contact op
  ×

  Klik op klantenservice om je vraag te stellen

  ×