Tarieven

N

Losse lessen

N

Pakket 35

N

Pakket 40

N

Pakket 45

meer informatie aanvragen

Ik heb interesse in

Hoeveel lessen?

Wat is nu het gemiddelde aantal uren rijles dat iemand nodig heeft om te slagen? In Nederland ligt dit al jaren boven de 40 lesuren.

Betalen in Termijnen?

Per termijn € 15,-

Pakket 35

35 uur rijles met een vaste instructeur. Altijd dezelfde auto. Altijd dezelfde vertrouwde begeleiding. Inclusief praktijkexamen. Exclusief tussentijdse toets.

€ 2645,-

Pakket 40

40 uur rijles met een vaste instructeur. Altijd dezelfde auto. Altijd dezelfde vertrouwde begeleiding. Inclusief praktijkexamen. Exclusief tussentijdse toets.

€ 2985,-

Pakket 45

45 uur rijles met een vaste instructeur. Altijd dezelfde auto. Altijd dezelfde vertrouwde begeleiding. Inclusief praktijkexamen. Exclusief tussentijdse toets.

€ 3325,-

Praktijkexamen

Het praktijkexamen bij het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) is de laatste stap in het proces van het behalen van je rijbewijs.

€ 315,-

Proefles

Een proefles van 60 minuten bij een Rijschool Skillz is een eerste kennismaking voor iemand die geïnteresseerd is in het volgen van rijlessen.

€ 55,- 

Losse rijles

Een losse rijles is mogelijk als aanvulling op een pakket, het is mogelijk deze lessen apart af te rekenen naar gelang deze nodig zijn.

€ 70,- 

Tussentijdse Toets

Een tussentijdse toets voor het rijbewijs is een optionele stap in het proces van het behalen van je rijbewijs.

€ 205,-

meer informatie aanvragen

Ik heb interesse in

Wat mijn klanten zeggen

“Sylvia is een topper. Mijn dochter is in 1 keer geslaagd. Mijn dochter heeft faalangst en Sylvia wist haar goed voor te bereiden op het examen en stelde haar altijd gerust. Syl bedankt!”

“Bedankt voor de duidelijk uitleg en hulp bij mijn theorie-examen. Sylvia, je bent een topper. “

RIJSCHOOL SKILLZ

Rijschool Skillz oefent in het examengebied van Haarlem. Cursisten kunnen worden opgehaald in Heemskerk, Beverwijk, Velsen-Noord, Uitgeest, Castricum, Wijk aan Zee, Velserbroek en IJmuiden.

 

Neem contact op
×

Klik op klantenservice om je vraag te stellen

×